26 марта, The Funk Soul Brothers, НЕБО, Party Bar

0
18

26 марта, The Funk Soul Brothers, НЕБО, Party Bar

26 марта, The Funk Soul Brothers, НЕБО, Party Bar

RAVE NATION & SOUL SYNTHESIS PRESENTS:

THE FUNK SOUL BROTHERS [Old School & Liquid Funk Drum’n’bass party]

DJ ZLOY:

Личность в украинском драм-н-бейсе, заявлять которую не нужно: главного днб скретч-мастера узнают по его оригинальной манере сведения и плодотворной работе в лучшем коллективе Time2Bass.

Увлечение джанглом и драм-н-бейсом у Егора началось с 1998 года, в 2003 году dj Zloy (aka Stereotype) уже отлично справляется с вертушками в клубах Киева, продвигая драм-н-бейс в массы. Одной из первых вечеринок на памяти Егора была вечеринка в клубе ‘Барвы’, после чего dj Zloy начинает усиленно работать над собой, оттачивая сведение и скретч.

Любовь к ‘запилам’ проявилась также в виде открытых занятий по скретчу в магазине ‘Тик-Так’, которые дали толчок многим молодым диджеям для развития своего потенциала.

MC СИШ (Степан Иванович Шпак):

СТЕПАН ІВАНОВИЧ ШПАК… Український національний герой аутентичної сучасності.

Якщо у лабораторних умовах замісити естетику Тінто Брасса з мультиплікацією Уолта Діснея, додати українського колориту та трохи антидепресантів, на виході отримаємо першу українську надлюдину, ім’я якій Степан Іванович Шпак.

Не дивлячись на пролетарске походження, Степан Іванович людина освічена і високодуховна, і прийшла у шоу-біз з благородною міссією – наваляти підсрачників галімим халтурщикам, яким взагалі не місце на сцені. Саме цей чолов’яга являє собою реінкарнацію Тупака Шакура у вишиванці, що читає свою репчину у переході на Майдані Незалежності. Степан Шпак це, такий собі доктор Хаус від музики з українською пропискою, що буде лікувати скалічених каналом ‘М2-естрада’, та доводити, не словом, а речетативом, що контакт зло, а козацька зачіска – це модніше, ніж якась там чужерідна емо-культура.

А также:

PISTON [DnBSession Music, Liquid Brilliants, Soul Synthesis]
VANYA [Bios]
FREDDY [Soul Synthesis] * birthday set

ANIMAL [Monolith P.]
OREL [Soul Synthesis]
RAMZES [Soul Synthesis]

Preparty by RUSHMAN

Bидео ряд by VJ MRPITER

Afterparty by DENCHIK

НЕБО, Party Bar

Начало: 22:00

Адрес: ул. Гопнер, 4-А, 2 этаж, Центр (ЦУМ) (над Coffee room)

Тел.: (063) 562 – 38 – 74

Цена билета: 30 грн. – девушкам, 40 грн. – мужчинам



ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here