28 января, TIME2BASS TOUR 2011, Тайм – Аут

0
77

28 января, TIME2BASS TOUR 2011, Тайм – Аут

28 января, TIME2BASS TOUR 2011, Тайм - Аут

TAPOLSKY

Ідеолог українського драм-н-бейсу, чиє им’я знайомо усім і кожному. Він постійно роботає над величезною кількістю дійсно цікавих і заслуговуючих на увагу проектів. Тільки за останній рік було зроблено: перший дабстеп трек у ротації на Kiss FM, ставший народною піснєю – ремікс на ‘Пусти Мене’ гурту ‘Скрябін’ разом із Jalsomino та лайв виступ на Pirate Station 2009. Спільний трек з X-Bass з вокалом та текстом Tapolsky зараз є хітом номер один на Kiss FM, відео кліп ‘Ты Ушла На Драмнбейс’ з Purple Unit та Sight MC на youtube став найпопулярніщим танцювальним українським відео.



PURPLE UNIT

Purple Unit безперечно є одним з найкращіх українських продюсерів та одним з найпопулярніших ді-джеїв. Він вже давно завоював прихильність слухачів за свої безсмертні хіти ‘The Knights Who Say Ni’, ‘Dream Time’, ‘Secret Pain’, ‘Belch’, ‘Space Indigo’. Він продовжує працювати в студії та зовсім скоро обіцяє порадувати нас свіжими релізами.

Сети Андрія завжди відрізнялися цікавою та незвичною підбіркою музики, яка ніколи не обмежувалась тільки драм-н-бейсом, а також була наповнена самим цікавим н’ю рейвом та фіджет хаусом.



STINGER

Офіційно кращій драм-н-бейс ді-джей Харкова 2007-2009 років, один з кращіх драм-н-бейс ді-джеїв України, Stinger є резидентом вечірок Time2Bass та постійним учасником вечірок як у рідному Харкові так і по всій Україні. Завдяки своєму таланту та досвіду він був запрощений на Global Gathering, Pirate Station, Qiev Dance, Pirate Club Tour, Therapy Sessions Ukraine, Idеологія, Time2Bass Tour, який охопив понад 20 міст.

Його сеты – це квінтессенція самих різноманітних стилів драм-н-бейс музики від ліквід фанку та мейнстріму до тек-степу та неурофанку. Одно лише залишається незмінним: неповторна подача та бездоганна техніка.



D-White

Crafter

Freddy



ВХОД: 50 грн, с флаером (до 00.00) -40 грн

Тайм – Аут

Адрес: ул. Паникахи, 61, Тополь – Героев Сталинграда ж/м Тополь-3, рядом с кинотеатром Сичь

Тел.: (050) 340 27 14, 31-43-59, 777-15-77

Кухня: Европейская, Японская

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here