10 февраля, Концерт гурту Фіолет””

0
18

10 февраля, Концерт гурту ‘Фіолет’

Концерт гурту ‘Фіолет’ фанк, джаз, хіп-хоп, реггі та модерн-рок

10 лютого, пятниця, о 20.00 арт-центр ‘Квартира’ запрошує вас на концерт гурту ‘Фіолет’, який подарує вам щирі емоціі, що відкривають серце. Луцький гурт ‘Фіолет’ – це цікаве поєднання таких музичних стилів як фанк, джаз, хіп-хоп, реггі та модерн-рок, заправлених змістовними текстами на вічно актуальні теми почуттів, життя в суспільстві та пошуків себе у цьому світі.



Гурт ФІОЛЕТ було створено осінню 2009 року. Протягом двох років свого життя гурт відіграв понад 70 концертів. Був учасником таких фестивалів як Червона Рута, Молода Галичина, Мазепа-фест, Потяг до Яремче, Бандерштат, Захід, Перлина Заходу, Зорі Калуша, Форпост, Велика Руханка, Рурисько, Тарас Бульба (де цьогоріч гурт отримав гран-прі фестивалю) та інших, на одній сцені фіолетові грали з такими відомими українськими виконавцями як Бумбокс, Моторрола, Неділя, Росава, Флайза, Роллікс, Димна Суміш та іншими, ФІОЛЕТ став гостем на концертах до днів міста та інших громадських свят в багатьох містах Західної України.



Окрім того, має чималий досвід виступу на клубних сценах України. У творчому арсеналі команди дебютний альбом Трохи Тепла (5-те місце у всеукраїнському інтернет-голосуванні на кращий альбом року від сайту Фа-Дієз) та два акустичні міні-альбоми Ігри з Датами в Календарі та ‘10.000 грн. в небо’ (2011). На сьогодні триває робота над другим студійним альбомом гурту.



альбом Трохи Тепла – https://www.ex.ua/view/2726209

альбом Ігри з Датами в Календарі – https://www.ex.ua/view/4364885



Сайт гурту: https://fiolet-band.com/

Інтервю: https://rock.kiev.ua/article/2011/209/

Vkontakte: https://vkontakte.ru/fiolet_band



Посмотреть и послушать:

https://www.youtube.com/watch?v=AbdaZZtOCJQ&featur..

https://www.youtube.com/watch?v=vcuATBzyQ-E&feature=related



Початок: 20.00

60 грн попередній продаж,

70 грн в день концерту



Адреса:

Арт-центр ‘Квартира’, Дніпропетровськ, вул.Красна площа 3.кв.1

Справки:

056 371 45 22

050 42 11 304

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here