Благодійний бал-маскарад Чарівна ніч””

0
17

Напередодні новорічних свят, коли з кожним днем немов згущається повітря, наповнюючись хвойно-мандариновим запахом, а місто поступово одягається в святкове вбрання, хочеться зробити щось добре, те, чим запам’ятається минуючий рік. Обов’язково що-небудь добре, щоб свято стало дійсно святом для всіх.

Під новий рік збуваються найзаповітніші мрії. Бал-маскарад – це чудова можливість відволіктися від щоденної суєти, провести час з друзями або завести нові знайомства. У цей вечір можна стати героєм улюбленої казки.

Чарівна ніч – це місце повне сюрпризів, місце де може статися все що завгодно. Організатори хочуть внести нову традицію для жителів міста.

Гостей балу буде чекати фуршет з вишуканими стравами і напоями, насичена розважальна програма. Виступи гуртів, музикантів, фокусників, акробатів, пісочна анімація, виступ Dj до самого ранку.

Головною подією вечора буде благодійний аукціон, всі кошти виручені з аукціону підуть у Центр соціально-психологічної реабілітації (вул. Тверська,41), Сегеді Соломії на пересадку нирки та бійцям у зону АТО.

До кінця вечора будуть обрані кращі костюми, буде безліч розіграшів, і навіть ті хто не виграють в розіграшах призів все одно заберуть з собою маленький подарунок від організаторів.

17/12/2016 о 19/00

Lucia hall (вул.Камчатська,63)

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here