PANIVALKOVA: «ДОНТВОРІ»

0
10

ДАТА: 27 травня, 19:00

МІСЦЕ: Дніпропетровськ, арт-центр Квартира

КВИТКИ: 100 грн – до 1 травня, 130 грн – до 25 травня, 150 грн – в день концерту

https://www.concert.ua/eventpage/panivalkova-dnepr

Донтворі це перший повноформатний альбом жіночого тріо Panivalkova. Дванадцять треків різні за стилістикою та наповненням обєднує концепція, яку пояснює сама Панівалькова: Я беру слухача за руку і проводжу його численними кімнатами та відчуттями. Кожна пісня це окрема історія, яка відбувається у своєму особистому просторі за участю різних людей. Вона дихає і розвивається непередбачувано. Так само як і в житті, ніхто не знає, що на тебе чекає за наступними дверима&hellip, памятай, що би не трапилось, головне, донт ворi.

Запис альбому відбувався на різних студіях та нестандартних локаціях: у нічному кафе, в київських квартирах, концертному залі будинку культури, у вечірньому саду і на даху. Окрім основного складу на платівці можна почути класичних і джазових музикантів, голоси неіснуючих племен і хор імені Валькової.

Появі альбому в такому вигляді і з таким розмаїттям звуку ми зобовязані слухачам, знайомим і незнайомим які підтримують нас фінансово. Завдяки донейтам на panivalkova.com, ми вписали в кожну пісню саме те, чого вона вимагала, кажуть учасниці тріо. Це не тільки наш альбом, він ваш. Дякуємо!

У квітні починається тур Україною.

https://vk.com/dontworry_dnipropetrovsk

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here