RAPSODIE (France)

0
19

Квитки:

Попередній продаж – 100 грн

На вході – 130 грн

=============================

Рапсоді – https://www.rapsodie.pro/

На межі репу та класичної музики

Все почалося після того, як зустрілися піаніст Софіан Памар та емсі Самі з міста Лілль, відомий за імям Тікабі. До них приєдналися басист Емманюель Одю , барабанщик Теотім Дірендонк та репер Параноян. У такому складі Рапсоді розвивається, а їхня музика набирає обертів.

Вони обєднали апріорі два диаметрально-протилежних жанри. Їхні виступи нагадують творчість інших музикантів, відомих своїм нестандартним підходом до хіп-хопу таких, як The Roots або Oxmo Puccino. Гурт влаштовує неймовірний спектакль, вражаючи інструментальним виконанням, яке супроводжується речитативом, усе це на межі різноманітних жанрів: репу, класичного піаніно, фанк-басу, хіп-хоп ударними.

Спільні моменти обміну з публікою на концертах відображають як артистичну, так і людську сторону Рапсоді. Вони приділяють величезну увагу саме сценічним виступам, адже прагнуть досягти досконалості у концертних дійствах.

Кропітка та віддана робота музикантів приносить свої плоди. За три роки праці гурт проклав собі гарний творчий шлях, регулярно виступаючи як на невеличких сценах, так і на сценах великого калібру таких, як: Аеронеф у Ліллі, Олімпія у Парижі. Музиканти зовсім не бояться перетинати кордони традицій і влаштовують концерти не тільки в місцях розрахованих на реп-вечірки, але й у залах для класичної музики, і, безумовно, на ключових сценах сьогодення. Перформанси гурту відповідають його іміджу: вони подорожують крізь жанри та легко перетинають кордони. Обраний як Акустичні таланти телеканалом TV5 Monde, гурт Рапсоді розвиває свою творчість в міжнародному масштабі і влаштовує турне по Східній Європі (Румунія, Україна, Польща), а також у Палестині (Рамалла, Наблус, Єрусалим) та у Швейцаріїї, пропагуючи таким чином франкофонію в світі крізь французький інструментальний речитатив.

У червні 2013 року музиканти випустили міні-альбом Прелюдія , до складу якого увійшли пять композицій. Наразі гурт працює над репутацією свого останнього альбому під назвою Фуга, що з 22 червня 2015 року доступний у всіх дистрибюторів.

На емблемі Рапсоді зображений пацюк з метеликом. Це – символ наполегливої тварини, яка не тільки невпинно шмигає по каналізаційних стоках, але й з легкістю прокрадається в оперні зали. Так само і пятеро учасників Рапсоді пристрасно та рішуче продовжують свій творчий шлях.

=============================

8 квітня (пт)/20:00

Дніпропетровськ, Наб. Січеславська,7

POPLAVOK Music Hall

=============================

КУПИТЬ:

– Ресторан ‘Поплавок’ (ул. Наб. Ленина, 7)

– Пространство ‘Рыба Андрей’ (ул. Плеханова, 13)

Кассы internet-bilet.ua:

-пр. Карла Маркса, 54 (ТЦ Украина).

-Касса в театре им. Горького. Пр. Карла Маркса, 97

-Касса в ДК Шинник. Ул. Героев Сталинграда, 118-а

-Касса в Цирке. Ул. Набережная Ленина, 33

-Магазин Jam. Пр. Карла Маркса, 60

-Магазин Dope Shop. ул.Глинки, 16а

-‘Менора’ ул. Шолом-Алейхема, 4/26

ОНЛАЙН-ПРОДАЖА:

https://dnepropetrovsk.internet-bilet.ua/rapsodie

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here