Олег Скрипка

0
30

Джаз-оркестр Забава це створений Олегом Скрипкою своєрідний український all star band, колектив солістів-віртуозів, складений з кращих вітчизняних джазових та рок-музикантів, жанрова унікальність якого в Україні сьогодні є беззаперечною.

Наша мета започаткувати в Україні вже добру знану в світі традицію вечорів джаз-кабаре, де панує атмосфера відкритості та елегантності. Сторіччя тому кабаре було аналогом сучасних модних клубів та тусовок, а музична складова концертів гармонійно поєднувала такі тодішні актуальні напрямки, як традиційний джаз, міський романс та оперета, розповідає Олег Скрипка. Пізніше в рамках жанру була сформована естетика бродвейських мюзиклів, різноманітних еротичних шоу та навіть рок-н-ролу, адже саме з кабаре пішла традиція танців на пяних столах. Ось чому саме сьогодні, у часи шаленої еклектики, мені здалось надзвичайно цікавим спробувати відродити цей жанр, але вже за допомогою сучасних музичних форм.

Перше відділення шоу-програми складається з пісень корифея української естрадної пісні 30х-40х років Богдана Весоловського, які увійшли до нового сольного альбому Олега Скрипки Жоржина. Свого часу під цю музику витанцьовувала вся галицька та буковинська молодь, а тепер меломани з усієї України матимуть змогу й собі насолодитись витонченістю та світлим гумором пісень нашої музичної спадщини.

У другому відділенні прозвучать вічнозелені світові та українські шлягери (Fever, Tombe La Neige, Hotel California,Черемшина тощо), а також найвідоміші хіти ВВ (Весна, Танці, День Народження) в несподіваних джазових обробках.

Справки по тел.: (056) 742-80-01, (056) 31-38-91.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here