Три кандидати в мери викликають Вілкула на відверту розмову

0
49

На минулому тижні відразу три потенційних кандидати в мери Дніпропетровська публічно заявили про свій намір викликати на відриті телевізійні дебати Олександра Вілкула, який також балотується на цей пост від імені Опозиційного Блоку.

Так, представник партії Відродження Анатолій Крупський, якого соціологи зараховують у ТОП-5 лідерів виборчої гонки, під час інтерв’ю одному з дніпропетровських он-лайнових видань заявив про те, що має цілий ряд тем для обговорення з екс-губернатором регіону. Мені складно сприймати його передвиборчі обіцянки добудувати в Дніпропетровську метро, коли досі без відповіді залишається питання про долю попередніх багатомільйонних траншів, виділених урядом Азарова на дніпропетровський метрополітен в бутність Вілкула керівником області, – зазначив політик. За його словами, не меншу занепокоєність викликає регіональне будівництво століття у вигляді об’їзної дороги навколо Дніпропетровська, активне фінансування якої також довелося на період перебування Олександра Вілкула на посаді голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі з виборцями в Бабушкінському районі бажання поспілкуватися з кандидатом Опозиційного Блоку також висловив Анатолій Приходько, висунутий на вибори ветеранськими організаціями міста. Серед тем, які колишній військовослужбовець має намір підняти в ході таких дебатів – причетність екс-регіонала до трагічних подій на Майдані, допомога у формуванні так званого керівництва так званих псевдо-республік і організація незаконних поставок продовольства та амуніції через лінію розмежування на Сході України.

А дніпропетровський громадський діяч Сергій Демченко, який недавно заявив про свій намір взяти участь у виборах, на своїй сторінці в одній із соціальних мереж звернувся до екс-губернатора з відкритим листом, вимагаючи публічно пояснити значення слогана з телевізійного ролика Опозиційного Блоку, з яким і сам Олександр Вілкул і його політична сила йдуть на вибори. Нагадаємо, що він звучить, як Ми перетворимо Дніпропетровщину в новий Донбас.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here