Мерська зарплата. Скільки грошей отримуватиме міський голова?

0
29

Мерська зарплата. Скільки грошей отримуватиме міський голова?

На 32-й черговій сесії Дніпропетровської міської ради депутати планують ухвалити проект рішення про умови оплати праці міського голови, перших заступників міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступника міського голови-керуючого справами виконкому. Нарахування усіх складових заробітної плати вищому керівництву міської ради здійснюється за рішенням сесії міської ради, яке приймається щороку після затвердження бюджету. Заробітна плата міського голови, його заступників та керуючого справами у порівнянні з минулим роком зменшилася.

Як повідомляють у відділі кадрової роботи та протокольних заходів Дніпропетровської міської ради, оплата праці працівників органів місцевого самоврядування, в тому числі міського голови, його заступників та секретаря міської ради, здійснюється у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України № 268 ‘Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів’. Цією постановою затверджено посадові оклади: міському голові 3 тисячі 568 гривень на місяць, першим заступникам міського голови 3 тисячі 12 гривень на місяць, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступнику міського голови-керуючому справами виконкому міської ради 2 тисячі 978 гривень на місяць, секретарю міської ради 2 тисячі 978 гривень на місяць. Виплата надбавки за інтенсивність праці та виконання особливо важливих завдань за зазначеною постановою може здійснюватись у розмірі до 50% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та вислугу років.

Проектом рішенння міської ради вищому керівництву міської ради планується затвердити надбавку у розмірі 20 відсотків замість 50, які затверджувались у минулих роках. Щомісячне преміювання здійснюватиметься у межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі на 2013 рік, та економії коштів на оплату праці.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 268 зазначені виплати іншим працівникам міської ради здійснюються згідно з розпорядженнями міського голови, додають у відділі.



Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here