Сьогодні у Дніпропетровському обласному центрі освіти стартує проект «Молодь без кордонів», спрямований на розкриття професійних навичок серед молоді

0
50

Захід проводиться спільно з міжнародною молодіжною громадською організацією AIESEC у рамках регіональної молодіжної програми Молодь Дніпропетровщини 2012-2021 роки та проекту ProF Future (Професійне майбутнє), який спрямований на розкриття і розвиток професійних навичок серед молоді.

Проект ProF Future 2013 проходить у 13 містах України: Донецьку, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Харкові, Львові, Луганську, Маріуполі, Сумах, Сімферополі, Тернополі, Запоріжжі, Чернівцях та Ужгороді.

В рамках проекту залучено 160 іноземних волонтерів і 8800 українських школярів та молодих людей, які закінчили виші.

Протягом проекту іноземні волонтери будуть проводити для учасників проекту семінари, тренінги, дискусії та ігри у сфері профорієнтації.

До участі у проекті також будуть залучені експерти ринку праці та спеціалісти різних професій, що задоволені своєю роботою (викладач, лікар, інженер, конструктор, програміст, юрист, архітектор, психолог, перекладач, журналіст, письменник, продавець, маркетолог, домогосподарка та інші), які розкажуть учасникам проекту про реалії їхньої професії.

Основна мета проекту молодь повинна зрозуміти, що вони будуть щасливі тоді, коли займатимуться тим, що їм дійсно подобається і до чого в них є схильність.

На захід запрошені представники обласної влади, Президент AIESEC у Дніпропетровську Удовенко Світлана, голова товариства німецької молоді Данпарштадт Євген Гессен, керівник проекту ProF Future Балжі Марина, Беляєва Марина представник благодійного фонду З любовю до Країни, студентка з Індонезії Donna Benitya, студент з Бразилії Rodrigo Arroyo, студенти з Туреччини Sedef Grer, Tolga Cumur, студент з Китаю Фун Ян Цен, 28 учнів професійного училища №6 м. Дніпропетровська, лідери обласних громадських організацій ( Патріот-Д!, Твій вибір, Мікс, Ніхто крім нас та інш.)

Місце та час проведення: 12 лютого 2013 року м. Дніпропетровськ, вул. Свердлова, 70 Дніпропетровський обласний центр освіти, 3-й поверх, конференц-зала. Початок о 15.00.

Пресс-служба ОДА

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here