У Дніпропетровську видалено бурульки на 180 будинках.

0
67

На сьогодні у Дніпропетровську видалено бурульки на 180 будинках. Про це повідомили в управлінні житлового господарства Дніпропетровської міської ради. Наразі робота триває, для цього залучаються автовишки центральної аварійної диспетчерської служби та співробітники житлових підприємств. В управлінні наголошують, що часто виникають незручності при видаленні бурульок, коли люди паркують свої авто у заборонених для цього місцях і машина з автовишкою не може під’їхати до будівлі. Тож працівники управління звертаються до мешканців міста з проханням залишати свої авто подалі від будинків з бурульками.Працівники житлово-експлуатаційних підприємств також огороджують стрічками місця, де знаходяться бурульки.

В управлінні за благоустроєм міста наголошують, що підприємства різних форм власності згідно із Законом України Про благоустрій населених пунктів повинні слідкувати за станом закріпленої за ними території, зокрема, прибирати бурульки та огорожувати місця, де вони розташовані. Наразі інспектори підприємства Управління за благоустроєм міста перевіряють як підприємства, установи та організації звільняють прилеглі території від бурульок. На сьогодні згідно із Законом України Про благоустрій населених пунктів штраф за порушення правил благоустрою складає від 340 до 1700 гривень.

Роботи з видалення бурульок проводяться за заявками від мешканців. Заявки можна подавати до свого КЖЕПу та до міської центральної аварійної диспетчерської служби, яка працює цілодобово. Телефон служби: 745-32-60, ще можна звертатися до управління житлового господарства Дніпропетровської міської ради 745-10-49.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here