10 вересня, Перший всеукраїнський чайний фестиваль

0
16

10 вересня, Перший всеукраїнський чайний фестиваль

10 вересня, Перший всеукраїнський чайний фестиваль

Перший всеукраїнський чайний фестиваль

10 ВЕРЕСНЯ. З 11:00

Оглядовий майданчик в парку Шевченка

вхід вільний

Знаний майстер чайних традицій Бекір Рамазанов представляє перший чайний фестиваль в Україні.

На оглядовому майданчику парку ім. Т. Г. Шевченка проходитиме презентація та дегустація кращих сортів чаю та кави від провідних чайних компаній України і світу. Кращі традиції чайних церемоній світу з тематичними майстер-класами, індійськими танцями, боді-артом в традиційному стилі і безліччю розважальних заходів. Вас чекають багато чайних подарунків і пригощань!

У куточку японських чайних традицій демонструватиметься японська чайна церемонія, показові виступи шкіл бойових мистецтв: карате, айкідо. Гостям заходу покажуть виступу японських барабанщиків і танці гейші.

Китайські чайні традиції будуть представлені традиційними церемоніями, театралізованим костюмованим шоу ‘Танець китайського дракона’, виступами ходулістів в національних китайських костюмах. Кульмінацією свята стане запуск ‘небесних ліхтариків’ та фаєр-шоу.

Загалом упродовж усього свята на сцені виступатимуть дитячі вокально-інструментальні, танцювальні та спортивні колективи. Крім того, будуть проходити різні тематичні майстер-класи: малюнки на каву, ‘арт-чай’, кераміка, йога, цигун, капуера, прикраси, етно майстер-класи, етно барабани, малювання і танці для дітей і дорослих. На оглядовому майданчику буде проходити виставка старовинних, сучасних і саморобних чайників.

Там же, на оглядовому майданчику, в День міста пройде виставка винограду. Фермерське господарство ‘Метеорит’ буде представлено понад 100 кращих сортів винограду. Фахівці розкажуть гостям про історію і легенди виникнення, а також про походження винограду. Виставка буде супроводжуватися театралізованим дійством ‘Свято врожаю’

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here