12 грудня, Презентація книжки Павла Коробчука Кайфологія””

0
11

12 грудня, Презентація книжки Павла Коробчука ‘Кайфологія’

12 грудня, Презентація книжки Павла Коробчука Кайфологія

Презентація книжки Павла Коробчука ‘Кайфологія’ МІСЦЕ: м. Дніпропетровськ, вул. Короленка, 3, кафе ‘Fashion Book’

ДАТА: 12 грудня (неділя)

ЧАС: 18-00

ВХІД ВІЛЬНИЙ! Літературний клуб ‘МАРУСЯ’ у Дніпропетровську запрошує поціновувачів поезії на презентацію нової книжки Павла Коробчука ‘Кайфологія’.



КОРОБЧУК то самозаглиблений, то відкритий юнак зі зміненою в найкращий бік свідомістю. Він пише тексти ніби намацує безпечні прожилки мінного поля, ніби пестить кохану дівчину ніжно і водночас впевнено. (Богдан-Олег Горобчук)



Коробчук це верх толерантності. Здається, він усім усе пробачив років на сто наперед, і йому самому через це ніяково. У текстах Коробчука чи не найголовніше ритм та інтуїція. І в житті, напевне, теж.(Олег Коцарев)



Павло Коробчук кародився 12 липня 1984 року в місті Луцьк. Навчався в КНУ ім. Т. Г. Шевченка на відділенні сходознавства. Автор двох книг поезії Натщенебо (2005) та Дорогосказ (в спільній з Б-О. Горобчуком і О.Коцаревим збірці Цілодобово!) (2007). Друкувався в часописах Афіша, Політика і культура, Сучасність, Курєр Кривбасу, Святий Володимир тощо. Переможець слем-турніру на фестивалі Zex. Старший лаборант мистецької лабораторії De?formacia. Займається електронною музикою, грає на барабанах у рок-гурті. Мешкає в Києві.



Модератор: Максим Волохань



Партнери: Арт-об’єднання ‘ПіплГрад’ та Молодіжний рух ‘Експеримент’

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here