hack4energy Хакатон енергетичної свободи

0
16

13-15 березня у Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі та інших українських містах пройде Hack4energy хакатон зі створення технологічних та поведінкових рішень, які дадуть сотням тисяч українців можливість економити на енергії, спільними зусиллями стабілізувати енергосистему, боротися з відключеннями та енергетичною окупацією.

Ми пропонуємо отримувати енергію зі зміни поведінки, з ввімкненої уваги, з простих звичок, які економлять гігавати електроенергії та мільярди кубометрів газу.

Ми запрошуємо до участі в Hack4energy програмістів, дизайнерів, розробників соціальних ігор та мобільних додатків, спеціалістів з гейміфікації та поведінкової економіки, енергетики та технологій, психологів та соціологів, рекламістів та SMM-менеджерів, аніматорів та відео-продюсерів, журналістів та копірайтерів всіх, хто можуть і хочуть стати агентами поведінкових змін в енергетиці. На переможців чекають грошові призи, а найкращі команди матимуть можливість представити свої проекти на Pitch Day 15 квітня в Києві та отримати менторську підтримку від Startupbootcamp Berlin.

Hack4energy перший із циклу Хакатонів Енергетичної свободи, організований українською платформою енергетичних інновацій Greencubator та за підтримики кола небайдужих друзів та партнерів:Фонда Конрада Аденауера, компанії Телепортус, O2PR, Izolyatsia, Startup Depot, Академії Шаг, Innovation Box, Дніпропетровської облради, Еремурусу та спільноти волонтерів.

Дізнавайтеся більше про Hack4energy та долучайтеся до Хакатону як учасники, партери, ментори та локації на сайті: https://hack4energy.greencubator.info/

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here