10 марта, Группы Silence de Mort” и “ОрденЪ””

0
10

10 марта, Группы ‘Silence de Mort’ и ‘ОрденЪ’

10 марта, Группы Silence de Mort и ОрденЪ

ОрденЪ

В текстах пісень описуються життєві ситуації та погляд хлопців на них. Гурт не зациклюється на стилі музики та постійно експериментує, тому в результаті отримали, такий собі, стильовий коктейль. Хоча спочатку орієнтувалися на грандж.

У хлопців є, так би мовити, своя філософія, вони вважають що гурт це не купка людей яка грає музику, а команда, саме команда, яка творить та намагається свої творіння показати світові. Команда, тому що вони допомагають один одному, щось на зразок Один за всіх, та всі за одного.

Між хлопцями виник якийсь зв’язок, який вони цінять і який їм дуже допомагає у створенні пісень і не тільки. Вони вважають рок-музику інструментом який може змінити світ. Ідеї старого року дуже близькі їм, боротьба проти системи(в усіх її проявах), стереотипів та лицемірства те, що рухає гурт по творчому шляху.

Silence de Mort

Молодой коллектив, играющий в стиле вписывающегося в рамки рока, но не относящемуся к чему-то конкретному. В течение всего своего творческого пути, группа продолжала экспериментировать над стилем своей музыки и совместила в себе зачастую несовместимые рок-направления в попытке создать абсолютно новый вид альтернативного звучания. В данный момент группа готовится к записи альбома.

Мастер Шмидт (Master Shmidt)

Начало: 19:00

Адрес: ул. Шмидта, 14, Центр (парк Глобы – Вокзал)

Тел.: 42-79-84, (050) 453 69 26, (050) 480 33 25

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here