20 листопада, Концерт David Brown – BRAZZAVILLE” (Барселона-Лос-Анджелес)”

0
17

20 листопада, Концерт David Brown – ‘BRAZZAVILLE’ (Барселона-Лос-Анджелес)

20 листопада, Концерт David Brown - BRAZZAVILLE (Барселона-Лос-Анджелес)

20 ЛИСТОПАДА 20:00

Клуб ДК (вул. Гопнер, 4-а), театральна зала

140 грн – передпродаж, 180 – в день концерту

Створений в 1998 році у Лос Анжелесе Девідом Брауном, Brazzaville ніколи не залишався на одному місці дуже довго у вічному русі концертних турів знаходиться сама гурт, і у вічній зміні різних ритмів і мелодій зі всього світу їх музика.

Їх життя настільки ж насичене, наскільки безпосередньо відношення до нього, і мудрості в їх піснях рівно стільки ж, скільки і наївності. Це щоденники вічного мандрівника. Власне, саме це обуславліваєт різноманітність стилів, намішаних в їх композиціях. Солодко-мелодійна і меланхолійно-еротична, музика Brazzaville оп’яняє так само легко і приємно, як хороше вино. Бадьорі електричні і ненав’язливі акустичні гітари, сумне піаніно, акордеон, духові інструменти всіх мастей від флейти до труби і вкрадливий бас, пріджазованнє соло на хаммонде, екзотична перкуссия і, звичайно ж, чарівливий, низький, з хрипотою вокал Девіда Брауна.

Якби існувала американська боса-нова це були б Brazzaville. Глибокі, темні, заразливі, з бразільським ароматом баси зливаються з поетичним і безумовно ‘made-in-the-USA.’ текстом пісень Брауна. У музиці Brazzaville відчувається вплив Південної Америки і Далекого Сходу, Джоржа Бена і The Clash, а їх власний звук порівнюють із звучанням Лі Хейзелвуда і Девіда Силвіана.

Це світова музика в дійсному сенсі слова, оскільки є ідеальним саундтреком для подорожей, кожна пісня це і є розповідь про подорож команди Brazzaville під буттям на чолі її беззмінного капітана Девіда Брауна.

Не потрібно бути знавцем психологічних тонкощів, щоб зрозуміти: гурт Brazziville закінчені романтики, і прослухування всіх альбомів команди лише підтверджує цей діагноз.

Мрія творця і соліста Brazzaville Девіда Брауна відправитися до портових міст світу на вантажному судні, повному популярних гуртiв, музикантів, танцюристів, кіношників, художників, письменників, філософів і експериментальних композиторів. Судно повинне відправитися з Нью-Йорка і протягом 1,5 років плавати довкола земної кулі, зупинятися і владнувати шоу, подібне до фестивалю Lollapalooza в портових містах світу.

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here