19 листопада, Концерт гурту Вертеп в Дніпропетровську

0
8

19 листопада, Концерт гурту Вертеп в Дніпропетровську

19 листопада, Концерт гурту Вертеп в Дніпропетровську

19 листопада, початок 20:00

Мистецька Агенція Арт-Вертеп представляє:

Концерт гурту Вертеп в Дніпропетровську!

Клуб ДК (вул. Гопнер, 4-а), Coffee-room (театральна зала, 2-й поверх)

Вхід: 50 грн. (передпродаж) / 60 грн. (в день концерту)

Заклад, в якому відбуватиметься дійство вразить навіть почесного відвідувача Дніпропетровських концертних програм: велика театральна зала, зручне та затишне розташування глядачів – створені всі умови для комфортного проведення часу з улюбленими музикантами. Клуб розташований в самому центрі міста Дніпропетровськ!

Гурт Вертеп універсально поєднує різні музичні програми, що можуть бути доречні для різноманітних концертних майданчиків. В залежності від формату події, концертна програма формується під етно, джаз та рок напрямки. Різнопланові програми гурту актуальні як для клубів, так і для великих open-air, як для державних, народних чи приватних свят, так і для літературних фестивалів або показів мод (додайте від себе).

Природній та органічний синтез танцювальних українських та балканських мелодій, музична лірика сходу і заходу, латиноамериканські та афро-азійські ритми, джазові стандарти та різновиди рок-музики в контексті європейського шансону, американської естради та словянського фольку разом з фірмовим вертепівським багатоголоссям і традиційними інструментами це безпрограшна комбінація! Справжній world-music з українськими мотивами – яскраво, смачно і драйвово!

Замовлення квитків за тел. (0562) 33-55-82



+++



Акредитація для представників преси можлива за умови попереднього анонсу!

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here