VIVIENNE MORT

0
22

Презентація нового міні-альбому! POPLAVOK MUSIC HALL

Квитки:

[FAN-зона – 120 грн]

[за столом – 170 грн]

[на вході (FAN) – 150 грн]

Онлайн-продаж:

https://vk.cc/4NlYza

Фізичні каси:

1) Поплавок [ вул. Набережна Леніна, 7 ]

2) Риба Андрій [ вул. Плеханова, 13 – А]

3) Каси internet-bilet:

– Магазин Джем [Карла Маркса, 60 , щодня з 10:00 до 21:00 ]

– Театр Опери та балету [Карла Маркса, 72 – А]

– Магазин Мясо. ТЦ GRAND PLAZA, 2 поверх

– Каса в театрі ім. Горького [ Карла Маркса, 97 ]

– Каса в ДК Шинник [Героїв Сталінграда, 118 – А]

– Каса в Цирку [Набережна Леніна, 33 ]

– Магазин Avatar [ Гоголя, 11 ]

– ТЦ Україна [пр. Карла Маркса, 54]

==========================

21 квітня (чт) / 20:00

POPLAVOK Music Hall

інфо:

096 096 78 78

066 066 78 78

https://vk.com/id6435839

==========================

Березень 2016 стане знаковим для українського інді-рок гурту Vivi&eacute,nne Mort. На вихід нового міні- альбому Rosa та тур на його підтримку чекають не лише музиканти, але і численні шанувальники гурту. Майбутня платівка складатиметься з семи композицій.

За 5 років Vivi&eacute,nne Mort встигли видати два міні-альбоми Essentuki LOVE і Готика , повнометражну плиту Teatr Pipino та акустичний міні-альбом Filin. На цей раз вихід альбому відбуватиметься за підтримки лейблу Enjoy Music. Альбом вийде на cd, а трохи пізніше і на вінілових платівках.

Квитки на їхні концерти розпродаються ще до дня виступу. Найвідданіші фанати, навчені попередніми концептуальними альбомами, вже починають шукати різноманітні символічні значення слова rosa, а менш романтичні меломани готуються насолодитися рідкісною дозою естетичного задоволення, що чекає на них 24 квітня в приміщенні клубу Atlas. Як і попередні роботи Vivienne Mort, новий альбом вийшов експериментальним. В записі були використані нові для звучання гурту інструменти, в тому числі орган, записаний вночі в приміщенні готичного костелу.

Я б хотіла передати дещо важливе і, здається, ще ніколи не була такою сміливою. Мені і страшно, і радісно. Ми присвячуємо цей альбом всім небайдужим людям, які прагнуть миру та любові, і ці прагнення женуть їх вперед, – коментує нову платівку вокалістка та автор пісень, Даніела Заюшкіна. За доволі коротку історію існування, гурт знайшов численну кількість поціновувачів, і тому є декілька причин: нестандартні, наповнені глибоким змістом тексти та сміливий стиль виконання, сильний емоційний голос тендітної вокалістки, близькість, що виникає між артистами та глядачами на концертах.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here