АНГАЖЕМЕНТ НА ВІВТОРОК та ONEYROID

0
54

АНГАЖЕМЕНТ НА ВІВТОРОК та ONEYROID

Якісний, бадьорий ETHNO-FUNK-ROCK від відомих українських гуртів. Справжня концептуальна музика для справжніх меломанів, духовність та міцність якої переносить в інший вимір світосприйняття. Oneyroid та Ангажемент на вівторок у Підпілля Махно м.Дніпропетровськ

Вартість квитка: попередній продаж 40грн,

В День концерту 60грн,

Перші акційні 10 квитків по 30грн!

Замовлення столів: 0977852172,

Стиль фолк-панк-альтернатива з елементами блюзової психоделіки

Гурт ‘Онейроїд’ був створений 2-ма полтавськими лікарями-хірургами, які грали альтернативний панк. Сама назва гурту – медичний термін (з грец. oneyros сон, oneyroid подібний до сну) змінений стан свідомості з напливом сновидних візій, фантастичних переживань, по-простому сон наяву.

Музика гурту цілком відповідає цьому визначенню – в даний момент це суміш різноманітних стильових течій від панк-року до фолк-блюзу.

У складі 8 музикантів (2 вокала, гітара, труба-флейти, тромбон, бас-гітара, барабани, клавішні)

Група ніколи не залишала байдужою свою публіку, музиканти реально створюють магічний простір, справжній шаманізм і реально психоделічний стан. Всі тексти це поезії полтавського поета Анатолія Воліка. Група має 5 номерних альбомів, в саме зараз завершує запис ще одного і працює над новим тріп-хоп-рок-фолковим ‘Паливо’.

ONEYROID грав на багатьох фестах, серед яких Славське рок, Рок-булава, Мазепа-фест, Рок-н-Болл, Рок-Удар, Червона рута, Тарас Бульба, Бандерштат, Бережів бандур Фест, Woodstock UA та інших. В найвідоміших клубах Києва, Харківа, Львова etc. Вирушав до місця проведення воєнних дій з благодійними концертами для українських бійців Маріуполької області.

‘Ангажемент на вівторок’ – гурт з міста Павлоград що на Дніпропетровщіні, напрямок фольк-рок, етно-рок, колектив створено при підтримці культурно-дозвільницького центру м.Павлоград, та при підтримці центру української культури м.Павлоград. Гурт є гордістю свого міста, гідно представляє Павлоград в інших регіонах України. Нове дихання гурт отримав у 2011 році, коли довелося змінити думки, погляди і навіть склад команди. Активну концертну діяльність гурт розпочав у 2013 році, на фестивалі ‘стопудівка 2013’ (м.Дніпропетровськ) з того часу музиканти продовжують активну працю. У 2015 році гурт випустив ЕР альбом з назвою ‘ВОЛОНТЕР’. На разі до виходу готується другий альбом, насичений потужним драйвом, гемсельними ритмами, красою рідного краю. Запланований вихід альбому у травні 2016 року.

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here