EPOLETS у Дніпропетровську | 20 березня

0
30

20 березня одесити EPOLETS повертаються у Дніпропетровськ! Наприкінці минулого року гурт випустив свій другий альбом під назвою DOGMA, що потрапив у топи більшості українських музичних ресурсів. В рамках другої частини туру гурт EPOLETS зіграє потужний концерт у POPLAVOK Music Hall.

Альбом DOGMA став підсумком тривалої роботи музикантів і на цей раз являє собою більш цілісний продукт з більш глибоким, багатошаровим, дещо брутальним та завжди качовим саундом та більш осмисленим та серйозним змістом текстів. У новій платівці Epolets заглиблюються у нові для них напрямки, проте зберігають свою фірмову мелодійність.

Альбом є двомовним і поєднує пісні українською та англійською мовами.

Менш ніж за три роки існування EPOLETS встигли виступити з багатьма зірками світової величини, підкорити три десятки фестивалей, серед яких наймасштабніші українські фестивалі фестивалі (Stare Misto, The Best City, Файне Місто, Jazz Koktebel) та кілька міжнародних, зіграти більш ніж 150 концертів в Україні, Польщі, Росії, Білорусі, Молдові, неодноразово отримати перемогу у конкурсах, випустили 7 релізів та 2 офіційних відео, кліпи EPOLETS можна побачити на державних телеканалах, а пісні почути в активній ротації регіональних та всеукраїнських радіостанцій.

Подивитись Відео з презентації альбому в Києві: https://youtu.be/IPXXuj4m_KA

КУПИТЬ БИЛЕТ:

– ресторан ‘Поплавок’ (Набережная Ленина, 7)

– пространство ‘Рыба Андрей’ (Плеханова, 13)

– книгарня ‘Віз’ (К. Маркса, 18, историч. музей)

Предпродажа – 50грн

На входе 70 грн

Замовлення столиків за телефоном – 096 096 78 78, 066 066 78 78

Не проґав EPOLETS у своєму місті!

Dnepr.com

ЛИШІТЬ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here